Hétvégéig meghosszabbították az okoskarkötők és -órák leárazását

Jó hírrel szolgálhatok azok számára, akik megijedtek, hogy lecsúsztak a február 12-én meghirdetett és február 19-ig tartó aktivitásmérő és okosóra promóciójáról, amit a Samsung Members-ben megigényelt promóciós kóddal lehetett aktíválni. A Samsung úgy döntött, hogy meghosszabbítja február 23-ig, azaz vasárnapig! Tehát mindenkinek még van szűkösen 4 napja arra, hogy kihasználja ezt a páratlan akciót, aminél tényleg nem levegőbe beszéd a „páraltan” jelző, hiszen még a tavalyi évben sem volt ehhez hasonló!

Fontos tudni, hogy a Samsung márkaboltokban a múltkori táblázatban feltűntetett árak nincsenek kiírva – ott a februári árak mutatkoznak! –, hiszen az okosórák más gyártók készülékeivel is működnek és ha az embernek nincs Samsung fiókja és Samsung Members applikációja, akkor nem tud élni a kedvezménnyel. Másrészről, ez kimondottan azoknak szánják, akik használják az amúgy is hasznos programot. Ettől függetlenül, ha szükségetek lenne egy aktivitásmérőre vagy okosórára, azonban nem tudjátok, miként szerezzetek promóciós kódot, nyugodtan vessétek fel a Samsung márkaboltokban dolgozó kollégáknak, hogy olvastátok az interneten (akár a weboldalunk címét is említhetitek!), és abban kérnétek a segítségüket, hogy az ott olvasható áron kapjátok meg. Biztos vagyok benne, hogy senkit se fognak elkergetni, sőt még ők ajánlják fel előbb a lehetőséget, mint hogy Te mondanád.

Külön még arra is felhívnám a figyelmet, hogy a promóció: csak Samsung márkaboltokban érvényes. Nincs mód online kirendelésre (elvileg), sem arra, hogy más hivatalos partnernél alkalmazzátok a kód felhasználását.

Ha kérdésed merülne fel, bátran írj hozzászólás formájában!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.