Megérkeztek a Galaxy Z Flip készletek Magyarországra

Büszkén jelentem, hogy a világ számos országával együtt Magyarországon is elstartolt a Samsung második összehajtható okostelefonjának, a Galaxy Z Flip-nek az értékesítése. A készülékről mindenképp meg kell jegyeznem, hogy korlátozott számban érkezett hazánkba, azaz, aki abban reménykedik, hogy az idő múlásával lejjebb esik az ára, azokat el kell szomorítsam, mert nem igazán várható ilyesmi; a másik, hogy nálunk csak a Mirror Black és Mirror Purple színkódon futó opciókban lesz elérhető – a Mirror Gold színrelépéséről egyelőre nincs információnk.

Hamarosan külön cikkel érkezem, hogy mely csatornák forgalmazzák, illetve milyen feltételekkel lehet megvásárolni a vállalat második legdrágább készülékét, ami jelenleg a Galaxy S20 Ultra árazása felett tartja magát 535 990 Ft-os vételárával.

Csak ismételni tudnám magam a küllemét tekintve, ugyanis számomra továbbra is unisex jellegű; bátran letenném a voksom mindhárom színe mellett. Eléggé menő, bár nem értek egyet a Samsung üzletpolitikával vele kapcsolatban, ugyanis high fashion termékként akarják eladni, és reklámjaival csak ezt a réteget célozzák meg, akikből annyira sok nincs kicsiny kis hazánkban. Ettől függetlenül, még tetszik, amit láttam belőle. A csomagolásért pedig külön jár a pacsi, mert hasonlóképp gyönyörű lett, mint az elődé.

Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.