Az oroszoknál a Galaxy S20 és a Galaxy S20+ piros színben is előrendelhető, viszont Rózsaszín Felhőben nem!

Az oroszok kivételes helyzetben vannak – Dél-Korea és Kína mellett. A SamMobile oldala szúrta ki, hogy a Galaxy Buds+ fülhallgatóból nemcsak a három alapszínben (fekete, fehér és kék) látott napvilágot, hiszen náluk vörös/piros színben is elérhető mai naptól. Pletyka szinten volt arról említés világszerte, hogy érkezhet egy merészebb színkódban, mint, amit anno a Galaxy Buds-nál a sárga akart volna képviseltetni, azonban most jobban adja magát a végeredmény. Ha választanom kellene, előbb mondanék igent rá, mint a Kék színére.

Ezzel párhuzamosan a Galaxy S20 (SM-G980FZRDSER) és a Galaxy S20+ (SM-G985FZRDSER) is megkapta a ‘Red’ színkódú változatot, melyre akkora fókusz esik, hogy a Samsung Russia külön aloldalt készített azoknak, akik mindenképpen a különleges színopció mellett tennék le a voksukat. (Sőt, a weboldal URL-je szintúgy erre utal.)

Mindenképpen muszáj kihangsúlyoznom, hogy a Samsung Magyarország színválasztékától eltérnek az oroszok, ugyanis míg az előrendelők a Galaxy S20-ból itthon: Kozmosz Szürke, Kék Felhő és Rózsaszín Felhő színkódból választhatnak, míg ott utóbbi helyett van jelen a Piros. A Galaxy S20+-nál pedig a Felhő Kék helyett került be, míg a Kozmosz Szürke és – Fekete egységesen próbál náluk is helytállni.

Zárószóként azért megemlíteném, hogy a vörös szín kedvelt az oroszoknál, ugyanis a Galaxy Note10, a Galaxy S10 és Galaxy S10+ triónál ugyanúgy jelen van – viszont ez a szín, nem ugyanolyan, mint a Galaxy A51-nél, a Galaxy Note10 Lite-nál vagy a Galaxy S10 Lite-nál.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.