Lebukott a Galaxy Buds+ a Smart Things applikáció által


A tavaszi felsőkategóriás telefonok társaságában debütálhat a legújabb true wireless kategóriás terméke a Samsungnak, a Galaxy Buds+. Ez sem kerülhette el a pletykamizériát, így most összeszedném, hogy mik azok az infók, amik beszéltettetik az internet népét.

Az SM-R175 modellszámon futó eszköz már feltűnt a Samsung egyes országainak aloldalán, azonban nemrégiben egy videót látott napvilágot a külleméről. Az már most megállapítható, hogy ez nem false render képi anyag, ugyanis az XDR-developers kódfejtői bukkantak rá a Samsung SmartThings nevű applikációjában a termék animációjára, miután tüzetesebben átvizsgálták az 1.7.4x.x-es verzióját.

Mutatnám a szemfüles találat animációit:

Az első videóanyag.
A második videóanyag.

A látottak alapján leszűrhető, hogy a külsőn, azaz a formaterven nem változtatnak. Az amúgy is rendben lévő kütyü idei változata így is mérföldekkel minőségibb, mint a korábbi szériái, az Samsung Iconx-ek. A névben fellelhető „+” megtoldás arra hagy következtetni, hogy minimális ráncfelvarrást kapunk. Sokan tippelgetnek arra, hogy aktív zajszűrő kerülhet bele, illetve arra, hogy az audiókodolásán változtathatnak, amivel még inkább megerősít(het)ik az AKG brandet, ami a chipet szolgáltatja. Persze ezek csak spekulációk, amik vagy jelen lesznek, vagy sem!

Egy másik észrevétel, ami közben valós alapokat lelt, hogy jobb üzemidővel érkezhet. Mutatnám a bizonyítékot:

A hivatalos FCC dokumentumja a terméknek.

A készülék bölcsője már a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) berkeit is megjárta, ahonnan a fenti kép származik. Rajta az látható, hogy a bölcső akkumulátor mérete 600mAh-ra növekedett. Az előző modellnek, azaz az SM-R170-nek csak 400mAh-ás volt. Egy másik érdekesség, hogy megháromszorozták a fülhallgatóegységek aksiját, ugyanis 100mAh-ról 300mAh-ra növekedett a Buds+-é. Legalábbis a Galaxy Buds által vett adatokat a sajátomról olvastam le, és hasonlítottam össze.

Szintén ismételni tudom önmagam, hogy a jövő évben piacra kerülő teljesen vezetékmentes fülhallgató tavasszal érkezhet, melynek bemutatására vagy a január elején megrendezésre kerülő las vegasi CES-en; vagy pedig a februárra kiírt Galaxy S11 unpacked eventjén kerülhet sor.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .