A Galaxy Z Flip 5G is kapható lesz Magyarországon


Az elmúlt évben Samsung Magyarország eléggé szépen felzárkózott a nagyobb európai országok szintjére.Sokan úgy gondolták, hogy a Galaxy Fold elkerüli hazánkat, azonban limitált darabszámban, de bevezetésre került tavaly decemberben; majd ezt követően elhozták februárban a Galaxy Z Flip-et is, a vállalat következő összehajtható termékét. Aztán Galaxy S20-családon volt a folytatásban a fókusz, hiszen számos nemzetnél feltűnt több alaptól eltérő színvariáns – pl.: Aura Red vagy Aura Blue –, amik némi csúszással, de szintén megérkeztek a magyar felhasználókhoz.

A hónap elején egy patch note berögzítésen akadt meg a szemem, azonban nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Feltűnt, hogy az SM-F707B modellkódú termék az XEH régióban frissítési bejegyzést kapott, azonban a hivatalos oldala egyelőre nem volt elérhető – még most sem az! (Az már köztudott, hogy az SM-F707B a Galaxy Z Flip 5G-t takarja – csak éppen nem megerősített tény!)

Amúgy errről lenne szó:

SM-F707B XEH
F707BXXU1ATFV/F707BOXM1ATFV/F707BXXU1ATFV/F707BXXU1ATFV
Q (Android 10)
00:39. 02 July 2020

olvasható a kiadott frissítési listában.

Már többször előfordult, hogy magyarországi megjelenés előtt kapott frissítési bejegyzést egy készülék, elég csak felidézni a Galaxy Tab S6 Lite-ot vagy a Galaxy A21s-t. Vélhetően, most is hasonló van a háttérben, ezért picit tovább mentem a kutakodásban, és milyen jól tettem, ugyanis a Samsung Magyarország már elkészítette a Galaxy Z Flip 5G-s variánsának az aloldalait.

A Galaxy Z Flip 5G három típusa.
Fotó: Galaxy Világa

Beszédes mindez, ugyanis három színvariánssal lehet számolni, amelyek az alábbi modellkódon érkeznek:

  • SM-F707BZNAEUE [LINK]
  • SM-F707BZAAXEZ [LINK]
  • SM-F707BZNAXEZ [LINK]

Tippelésbe nem kezdenénk, hogy milyen színekkel lehet majd számolni, viszont külföldi oldalak értesülései szerint, várható belőle silver, azaz ezüst szín. Illetve leszögezhető a magyarországi premierje, hiszen olyan termékeknek nem készít aloldalt a hazai képviselet, amelyek nincsenek forgalomban. Augusztus 5-én okosabbak leszünk!

Még nem készült el a Galaxy Z Flip 5G hivatalos aloldala, csak annak domainje.
Fotó: Galaxy Világa

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .