Friss renderfotókon a Galaxy Tab S7 megfizethető(bb) változata


A soron következő Unpacked esemény termékei között tartható számon: a Galaxy Tab S7 Lite, ami a Galaxy Tab A7 Lite-tal debütálhat május végén vagy júniusban. A dél-koreai vállalat kiszivárgott roadmapje szerint, erre az időszakra van kiírva, ha ettől nem térnek el úgy, mint a Galaxy Book-termékcsalád esetében. Természetesen, az internet tele van már a pletykáival, melyekkel már korábban foglalkoztunk, viszont Evan Blass elkészítette a legfrissebb renderfotóit a hozzájutott információkból, ami alapján elégedettek lehet azok az érdeklődői, akik egy megfizethető flagship killer termékre vágynak – már ha felveszi a vonalat a Galaxy S20 FE ágán tablet érában.

A készülék típusszáma már könyvelhető lehetne, viszont Tron felfedezett egy érdekességet, ugyanis nem három SKU kóddal került fel a portfóliójába a Samsungnak, hanem néggyel.

Mielőtt azonban teóriákba kezdenék, érdemes szemügyre venni a Google által berögzített Play áruházas sorokat, ugyanis immáron szó sincs semelyik forrásunknál Lite utótagról, hanem FE-ként említik a flagship killer tabletet. Adja magát, hogy felszámoljon előbbivel, hiszen a vásárlókban „degradálást” kelthet, amitől a termék eladásai akadozhatnak. Igen, ennyire fontos egy ütőképes névnek a megalkotása. Másrészről, a Galaxy Tab S7 FE-nél említenek csak Wi-Fi és 5G képes változatot, amiből arra tudnék következtetni, hogy mégis csak két méretben láthat napvilágot, ugyanúgy, mint az alapmodell, azaz a kisebbik csak LTE-vel, a nagyobb pedig 5G-vel rendelkezik SIM kártyás változatban. Meglátjuk, hogy majd igazam lesz-e!

A Galaxy Tab S7 FE 360°-os körfotón.
Forrás: evleaks

Mint az evleaks által készített 360°-os fotón jól látszódik, eléggé vékony készülék érkezésére van kilátás. Nem is baj, hiszen a Galaxy Tab S6 Lite 7 mm-es vastagsága a Galaxy Tab S5e-hez képest visszafejlődés volt. A jelek szerint, nem fogjuk azért még az 5.5 mm-t érinteni és felülmúlni, viszont megközelíteni annál inkább. A netre került hírek szerint 6.34 mm-rel lehet számolni, tehát nagyjából a Galaxy Tab S7-nek a méretével.

MagasságSzélességVastagság
Galaxy Tab S5e160 mm245 mm5,5 mm
Galaxy Tab S6 Lite154,3 mm244,5 mm7 mm
Galaxy Tab S7 Lite / FE185,04 mm284,77 mm6,34 mm

A Samsung ügyelni fog a színválasztékra. A Galaxy Z Flip 3 híreinél olvashattatok a „zöld” színnek a visszahozataláról, amit utoljára a Galaxy Note20-nál, az előtt pedig a Galaxy S6 Edge-nél láthattunk. Most valószínűleg a tabletnél debütálhat az, amit majd az összehajtható okostelefonja átvehet. A SamMobile úgy tudja, hogy öt darabbal készülnek, melyek között: a fekete, a kék, a szürke, a zöld és a rózsaarany tűnik fel.

A Galaxy Tab S7 Lite/FE táblagépbe a Qualcomm által gyártott Snapdragon 750G lapkát építhetik, ami mellé 4GB gyorsítótár társulhat. Révén, hogy a Galaxy Tab S6 Lite utódjaként tartjuk számon, lehet könyvelni: az AKG hangchipet, az S Pen támogatást, illetve a sztereóhangzást (Dolby Atmos megtoldással!). Biztosra vehető a 45 wattos töltéstámogatás öröklése, bár a dobozában max. 15 wattos töltőfej lesz csomagolva, már ha nem húzza be a Samsung környezettudatosság címén.

A Book Cover-je mindenesetre hasonló lesz, mint a Galaxy Tab S6-nak vagy a Galaxy Tab S7-nek. Erről is van pár kreált fotója evleaks-nek.

Így nézhet ki az ezüst színű:

Így nézhet ki a zöld színű:

A végére pedig még egy összesített fotó:

Forrás: evleaks

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .